Ponudba

Ker bi si radi uredili okolico svojega doma, smo pogosto polni zamisli in idej, ki bi jih želeli združiti v enovito celoto .Ob tem se rado zgodi, da na koncu le ni vse tako, kot smo si zamislili in pogosto se ideje zelo razlikujejo od končnega » izdelka«.

V sodelovanju z našim podjetjem, bo Vaš vrt postal ponos Vašega doma. Postal bo kotiček, kjer bo vsaka Vaša ideja našla svoje mesto. Pri načrtovanju okolja se bomo ravnali tudi po načelih feng shui – ja, če si tako želite.

V primeru, da že imate izdelan načrt, pa nimate časa, da bi se ga lotili, Vam hitro, kakovostno in strokovno uredimo okolje.Vedno bolj pa se tudi dogaja, da nam zmanjkuje časa za negovanje naše okolice ( redna košnja , spomladansko in jesensko vzdrževanje trate, prezračevanje, dosajevanje, obrezovanje žive meje, čiščenje ribnika, sajenje enoletnic, itd.).Če ste med slednjimi, vedite, da obstaja rešitev.

Pokličite nas in vsa ta opravila bomo z veseljem postorili namesto Vas, Vi pa se boste lahko v tem času posvetili drugim zadevam.